**Bestdeal Automotive Verhuist naar Ruimere Locatie met Overdekte Showroom en Fotostudio**

**Bestdeal Automotive: Nieuwe Locatie, Grotere Showroom en Nog Meer Keuze!**

Sinds 2019 is Bestdeal Automotive een vertrouwd adres aan de Vriezendijk 21 voor de verkoop van jong gebruikte auto’s tegen de beste prijs. In korte tijd hebben we ons onderscheiden door ons brede aanbod, onze klantgerichte service en onze scherpe prijzen. Na vijf succesvolle jaren, zijn we klaar voor de volgende stap: een nieuwe locatie die ons in staat stelt om onze klanten nog beter van dienst te zijn!

### Verhuizing naar de Vroomshoopseweg 33D te Den Ham.

Vanaf maandag 16 september heten wij u van harte welkom op onze nieuwe locatie aan de Vroomshoopseweg 33D. Hoewel we slechts 500 meter verhuizen, is de verandering enorm. We gaan namelijk van een terrein van 1200 m2 naar maar liefst 5000 m2.

Deze uitbreiding stelt ons in staat om ons aanbod flink te vergroten en om u nog meer keuze te bieden uit onze zorgvuldig geselecteerde auto’s.

 

### Een eigen fotostudio.

Op de nieuwe locatie hebben wij de beschikking over een professionele fotostudio met een 360 graden draaiplateau zodat wij de auto’s (nadat ze professioneel zijn gereinigd) ook gelijk professioneel op de foto kunnen zetten. Op deze manier kunt u de details van de auto en eventuele beschadigingen nog beter bekijken.

 

### Een Ruime, Overdekte Showroom.

Een van de grootste verbeteringen op onze nieuwe locatie is de overdekte showroom. Hier kunt u op uw gemak, ongeacht het weer, ons brede assortiment aan jong gebruikte auto’s bekijken. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen, of een luxe sedan – u vindt het allemaal in onze nieuwe showroom.

 

 

Waarom Kiezen voor Bestdeal Automotive?

Bij Bestdeal Automotive combineren we een passie voor auto’s met jarenlange ervaring in de autobranche.

Ons doel is simpel: wij willen u graag helpen de beste deal te realiseren!

Daarnaast kunt u altijd rekenen op een no nonsens en eerlijke en transparante service.

We zijn enorm trots op wat we de afgelopen vier jaar hebben bereikt en kijken ernaar uit om u op onze nieuwe locatie te mogen verwelkomen. Dus, bent u in de markt voor een jonge, betrouwbare occasion? Kom dan vanaf 16 september langs op de Vroomshoopseweg 33D en ontdek zelf wat Bestdeal Automotive voor u kan betekenen.

8
8
Eerlijk garagebedrijf

In augustus een bijzonder mooie Mazda mx5 gekocht . Daarbij vertelde verkoper de onderhoudshistorie en de beschadiging aan de bumper, die mij nog niet was opgevallen. Dit wordt nog gerepareerd. Eerst maar eens genieten van de auto. Over het algemeen eerlijke autohandelaar.

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
10
10
Top service, klantvriendelijk, wij komen terug!

We hebben hier inmiddels onze 2e auto mogen kopen. Want een fijn bedrijf. Jeroen neemt altijd de tijd voor je en is een vakman die je niet zomaar wat aansmeert maar ook echt even meedenkt wat de beste auto is voor jouw situatie. Ook de aftersales is top hebben wij ervaren. We hopen voorlopig geen nieuwe auto nodig te hebben, maar bij de volgende auto komen we zeker terug!

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door
9
9
Zeer positief. Prettig contact. Service achteraf prima.

Voortreffelijk klein bedrijf. Gebruikte auto met lage kilometerstand gekocht. Goede inruilprijs gekregen.

Na verkoopdatum probleem geconstateerd met de airco. Omdat we zelf uit het noorden van het land komen, is afgesproken dat het probleem door een plaatselijke garage opgelost mocht worden. De kosten hiervan werden keurig vergoed door BestDeal Automotive.

Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Ja
Geplaatst op door